top of page

Wie zijn wij?

 

Comm.on is de studievereniging voor studenten van de opleiding Communicatie aan Avans Hogeschool Breda. Een kleine vereniging die dicht bij iedereen van de opleiding staat.

Voor alle vragen met betrekking tot de opleiding, gastcolleges, borrels en feesten kun je bij ons terecht. 

 

Avans Hogeschool verzorgt hoger beroepsonderwijs in Breda, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Avans heeft een levendig netwerk van studenten, docenten, lectoren en professionals waarbij de student niet zomaar een nummer is, maar persoonlijkheid bovenaan staat. Samen kennis creëren en bijdragen aan een duurzame samenleving, dat is Avans!


 

Comm.on is een kleine en persoonlijke studievereniging. Uit elk jaar van de opleiding zijn er twee studenten lid van Comm.on. Met z'n achten zijn wij erg betrokken bij de opleiding, de docenten en studenten. Weten wie er lid zijn van Comm.on? Hier kun je ons leren kennen.

 

Een klein en enthousiast team van docenten is waar je dagelijks mee te maken krijgt op deze opleiding. Altijd bereikbaar en erg betrokken bij iedere student. Een fijne onderlinge werksfeer op school, maar ook altijd gezellig tijdens onze borrels en feesten. Wil je een paar van onze docenten leren kennen en hun ervaring op deze opleiding lezen? Klik hier!


 

Docenten

 

Communicatie aan Avans Hogeschool Breda is een vierjarige hbo opleiding. Een nieuwe opleiding waar je erg persoonlijk begeleid wordt. Mensen leren kennen en hun gedrag beïnvloeden is wat centraal staat bij deze studie. Als communicatie- adviseur ga je goed voorbereid het werkvlak in, waarin je zelf kunt bepalen welke richting je hiermee op gaat. 
 

Heb je vragen aan ons? Of ben je geïnteresseerd in de vereniging of iets anders met betrekking tot de opleiding? Hier kun je ons bereiken:

Facebook: Studievereniging Comm.on

Instagram: svcomm.on

E-mail: sv-comm.on@student.avans.nl

Avans Hogeschool

Lovensdijkstraat 61-63

4818 AJ Breda


 

Contact
bottom of page