top of page

Online stagemarkt

Wegens het coronavirus is de stagemarkt afgelast. Om jullie toch de nodige informatie te bieden voor het zoeken van een stage, kunnen jullie op deze pagina terecht!

Bedrijven oud-stagiares 

Wil jij weten waar ouderejaars stage hebben gelopen? Bekijk dan het onderstaande document. Gebruik ook SAM om te checken of er vacatures open staan voor de komende periode. Open sollicitaties zijn natuurlijk altijd mogelijk!

Document: Stagebedrijven ouderejaars 

Liever contact opnemen met oud-stagiaires? Dat kan ook voor een geselecteerd aantal bedrijven!

Via het vragenformulier onderaan deze pagina kun je aangeven over welke stages en -bedrijven je meer wilt weten. Geef in het bericht aan over welk(e) organisatie(s) je meer wilt weten en wij zorgen dat je in contact komt met de juiste student! De deelnemende bedrijven voor deze actie zijn:
 

Actief Werkt!, Ahold Delhaize, MOJO, Algemeen Dagblad, Amgen, Brand New Live, Fingerspitz, Gemeentes, GKN Fokker Technologies, Living Projects, NPO, Mediastages Hilversum, Orange Cyberdefense, Pathe & Rabobank.

Stageverhalen Comm.on

Maro​ - Brand New Live, Hilversum

lk heb 5 maanden lang stage gelopen bij Brand New Live als Event Producer. Hier heb ik veel verantwoordelijkheid gekregen en grotendeels zelfstandig taken opgepakt zoals; coördineren van creatieve processen (uitnodigingstraject, artwork, drukwerk), schakelen met leveranciers, maken van draaiboeken, callsheets en planningen, beheren van het financiële aspect, fungeren als uitvoerend producent en meer. 

Ik zou deze stage zeker aanraden. Houd er wel rekening mee dat er veel nieuwe dingen op je pad komen en enige kennis van eventmanagement van pas komt. En zorg dat je een aanpakker bent! 

Website

WhatsApp Image 2020-03-28 at 12.08.37.jp

Stan - 3FM, Hilversum

Mijn meewerkstage bij 3FM was veelzijdig, ontzettend leerzaam en voornamelijk een vet avontuur. Dagelijks was ik bezig met alles dat met muziek te maken heeft.  Artiesten interviewen over hun nieuwe album, artikelen schrijven over festivals, optredens in de studio filmen voor sociale media enzovoorts. Het zou een killer zijn voor mijn creativiteit om elke dag vanuit dezelfde plek, hetzelfde werk te doen. 

 

Hier was niets raar of gek en dat vond ik fantastisch. Elke dag kwam ik met een shitload aan ideeën die ik wilde uitvoeren. In een pitch vuurde ik die ideeën bij mijn collega’s, waar ik er maar weinig van kon uitvoeren. Die werkwijze heeft me erg veel bijgebracht. Doorzetten!

Collega’s waarmee je werkt en de omgeving waarin je verkeerd, is essentieel om het naar je zin het hebben. Een tip is dan ook dat je op zoek moet gaan naar een stage waar je compleet jezelf kan zijn. Als je die formule in je klauwen hebt, dan ga je sneller dan André Kuipers richting de eindstreep.

Website

WhatsApp Image 2020-03-28 at 15.12.51.jp

Sophie - SecureLink Nederland, Sliedrecht

Ik heb stage mogen lopen bij SecureLink Nederland op de marketingafdeling. Hier heb ik mij bezig gehouden met het bijhouden van de website, social media, maandelijkse (recruitment) nieuwsbrieven, het organiseren van een intern-, en een klantenevent, het ondersteunen van het jaarlijkse congres (Security Bootcamp) en de rebranding naar Orange Cyberdefense.

Ik heb gedurende de periode ontzettend veel kansen en verantwoordelijkheid gekregen. En heb van alle aspecten wat mee mogen krijgen, zolang ik maar liet zien dat ik graag wilde leren.

Ik had mijzelf nooit in de wereld van cybersecurity zien werken, laat staan dat ik het naar mijn zin zou hebben. Niets bleek minder waar, dus stap soms eens uit je comfort zone. Het kan enorm tof uitpakken!

Website

5407FFBC-724E-4DFC-A4FD-697375C2913F_edi

Vragen? Stel ze ons/oud-stagiaires!

Meer informatie beschikbaar over de volgende bedrijven:

Actief Werkt!, Ahold Delhaize, MOJO, Algemeen Dagblad, Amgen, Brand New Live, Fingerspitz, Gemeentes, GKN Fokker Technologies, Living Projects, NPO, Mediastages Hilversum, Orange Cyberdefense, Pathe & Rabobank.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page