ACUE Feestcommissie 

Een samenwerking tussen de studieverenigingen van CMD en Communicatie 

Samen met Bold, de studievereniging van de opleiding Communication and Multimedia Design (CMD), hebben wij de ACUE Feestcommissie opgericht. Deze commissie organiseert de tofste feesten voor alle studenten van beide opleidingen.

De feesten van de ACUE Feestcommissie vinden plaats in het studentencafé de Kater, in de binnenstad van Breda. Voor borrels ben je welkom bij Skatepark Pier15.

 

Zien we jou ook volgende keer? Kijk voor alle data in onze agenda

ACUE

De opleiding Communicatie is net als de opleiding Communication and Multimedia Design (CMD) onderdeel van de Academie voor Communicatie en User Experience (ACUE) van Avans Hogeschool. Om meer en efficiënter studenten te bereiken, zijn wij een samenwerking aangegaan. 

Foto's

Nieuwsgierig naar onze feesten? Op de Facebookpagina van ACUE Feestcommissie kun je alle foto's van de afgelopen feesten terugkijken.

Facebook ACUE Feestcommissie

Congres van de digitale Communicatie

Het congres door studenten van verschillende opleidingen van Avans Hogeschool, voor studenten en professionals

Het congres van de digitale communicatie (#CDC20) wordt voor het derde jaar georganiseerd door studenten van onder andere de opleidingen Communicatie, Communicatie en Multimedia Design en Commerciële Economie. Een samenwerking die studenten en professionals samenbrengt op basis van een gedeelde interesse: digitale communicatie. Voorbeelden van sprekers zijn Tim Hofman #BOOS, RUMAG, en Tony's Chocolonely.

Dit jaar vindt het congres plaats op 20 april in Breepark te Breda. Studievereniging Comm.on maakt hier samen met Studievereniging Bold deel van uit door een tweetal gastsprekers uit te nodigen uit het vakgebied. Een samenwerking die voor beide partijen erg interessant en uitdagend is.

Check de website en bestel je tickets!

Let op: gratis entree voor studenten van Avans Hogeschool! 

  • Facebook

Social Media Club

De samenwerking met studenten en docenten van de opleiding over de social media kant van de opleiding

In samenwerking met studenten hebben docenten van de opleiding de Social Media Club opgericht.

 

De Social Media Club is een learning community. Dit betekent dat studenten

en docenten van elkaar leren op het gebied van digitale communicatie.

Zo beheert de SMC alle social media kanalen van de opleiding. Ook organiseert de Social Media Club 'Maand van de Digitale Communicatie'.

 

Elke twee weken wordt er bij elkaar gezeten en wisselen docenten en studenten ideeën met elkaar uit. Verder worden er leerzame (en lekkere) pizzasessies gehouden over de rol van social media binnen onze opleiding.

StageMax

De bemiddelingsorganisatie voor hbo en wo studenten

Dit is StageMax. Een bemiddelingsorganisatie voor HBO en universitaire studenten die op zoek zijn naar een leuke stageplek of afstudeeropdracht.

Op hun website kun je bladeren tussen alle vacatures: https://www.stagemax.nl/. Daarnaast kun je ook gerichter zoeken door op regio of soort stage te zoeken. Hier heb je bijvoorbeeld alle communicatie mogelijkheden: https://www.stagemax.nl/communicatiestage.

Als jij je bij hen inschrijft, nemen zij persoonlijk contact met je op om jouw wensen en behoeften kort te bespreken. Vanuit daar gaan jullie samen op zoek naar jouw ideale stageplek!

En nu snappen we natuurlijk dat je een student bent... Dus daarom is het voor jou geheel kosteloos!

Contact
Avans Hogeschool
Lovensdijkstraat 61-63 
4818 AJ Breda
0800 - 525 75 50
sv-comm.on@student.avans.nl
Partners
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2023 by Digital Marketing. Proudly created with Wix.com