top of page

De introductieweek

De introductieweek is de start van jouw opleiding Communicatie bij Avans Hogeschool! Op maandag is er een programma op school. Het externe introductiekamp, dat wordt georganiseerd door studievereniging Comm.on, vindt plaats op dinsdag, woensdag en donderdagochtend en is onderdeel van deze introductieweek.

 

Eerste studiepunt

Tijdens deze dagen laten we jou en je medestudenten zo goed mogelijk kennis maken met alles wat nieuw is. Je leert elkaar kennen, maar ook de docenten waar je tijdens je opleiding les van gaat krijgen. En om het af te maken, verdien je met deze activiteiten in de introductieweek je allereerste studiepunt. Een betere start kun je bijna niet hebben!

Rond de zomervakantie ontvang jij als aankomend Communicatiestudent een informatieboekje thuis. Hierin staat alle benodigde informatie voor de start van jouw opleiding. Zo ook over de introductie. Lees deze informatie aandachtig door om goed voorbereid te zijn. Tickets voor de introductie zijn ook in die periode te koop op deze website. Zorg dat je deze op tijd hebt!

Comm.on goes... OUT OF SPACE

Elk jaar hangt er een thema aan het introductiekamp. Afgelopen jaar luidde het: 'Comm.on goes.. OUT OF SPACE'.

 

Het introductiekamp is in de binnenstad van Breda, waar wij jullie de beste cafés om te stappen laten zien. Tijdens het introductiekamp word je met je groepje begeleid door een 'papa' en een 'mama'. Dit zijn tweedejaarsstudenten van de opleiding.

Benieuwd naar een kleine sfeerimpressie van de introductie van 2016, 2017 en 2018? Bekijk de foto's

en video's!

 

Introductie 2016: 'Under the sea'

Introductie 2017: 'Comm.on goes.. WORLDWIDE'

Introductie 2018: 'Out of Space..'

Introductie 2019: 'Into the Jungle'

bottom of page