top of page

Gastcolleges

Als studievereniging organiseren wij ook educatieve activiteiten voor onze studenten. Gastcolleges zijn hier een belangrijk onderdeel van. Een aantal keer per jaar organiseren wij deze leerzame colleges, gegeven door professionals uit het communicatievak. Het is een interssante en leuke manier om kennis te maken met het vakgebied van communicatie. Ook is een gastcollege een goed manier om contacten te leggen met professionals. Sommige studenten houden er zelfs een stageplek aan over. 

Blijf op de hoogte van aankomende gastcolleges door onze Facebookpagina en website in de gaten te houden.

Voorbeelden gastcolleges
Branding & marketing.png
76608803_2591539884270991_93529357039330
Schermafbeelding 2018-11-26 om 13.39.59.

12-03-2020​ - UITGESTELD WEGENS HET CORONAVIRUS

Comm.on organiseert onder leiding van het Sprekersteam het eerste gastcollege van 2020. Jonge ondernemer Tom Brusselaars vertelt onze studenten alle tips en tricks die hij heeft met betrekking tot branding en marketing. Daarnaast probeert hij de studenten zo veel mogelijk verder te helpen met de vervolgstappen richting het ondernemerschap.

14-11-2019

Comm.on geeft zelf een leerzaam college over het gebruik van LinkedIn bij het zoeken van bijvoorbeeld een stage. Daarnaast trekken we het onderwerp nog breder door jouw eigen online positionering; wie wil je zijn online? Achteraf kunnen studenten een professionele LinkedIn foto laten maken door fotografe Floor Besuijen.

29-11-2018

Communicatie draait om het overbrengen van een boodschap naar de juiste doelgroep. Maar wat nou als een heel groot deel van die groep helemaal niet begrijpt wat je met de boodschap bedoelt? Niek de Jonge heeft ons alles verteld over laaggeletterdheid in Nederland en de gevolgen hiervan.

01-03-2018

Een oud-student van de opleiding Communicatie geeft een gastcollege over zijn werk bij marketing-communicatiebureau Keijzer. De vraag die hier centraal stond was: hoe komt een campagne tot stand?  Een interessant verhaal over een campagne met betrekking tot drugsvrij rijden in de provincie Brabant.

22-12-2016

Hoe wordt een merk als Heineken opgebouwd?

En hoe zorg je ervoor dat het een sterk merk blijft? Ook werd er verteld door middel van welke communicatie-middelen Heineken haar boodschap naar buiten brengt.

Zelf een gastcollege geven?

Werk jij bij een interessant bedrijf voor onze communicatiestudenten? En wil jij hier een gastcollege over geven om ze te inspireren? Stuur ons dan even een mailtje of een berichtje op Facebook en wie weet zien wij elkaar tijdens jouw gastcollege bij de opleiding Communicatie.

bottom of page